2010 m. balandžio 3 d., šeštadienis

2010 M. BALANDŽIO 3 D.,ŠEŠTADIENIS

"Distancinio švietimo / nuotolinio mokymo sistemų programines įrangos analizė", socialinio turinio dalinimosi priemonių informacija. www.flickr.com turi tokias galimybes kaip nuotraukų, žmonių paieška, taip pat išplėstinė paieška. authorstream.com ko gero ši sistema man labiausiai įstrigo ir patiko, nes joje buvo daugiausiai galimybių, tokios kaip galimybė pačiam įkelti failus, ieškoti video, nuotraukų, jas parsisiųsti nemokamai, galima sukurti savo kanalą, panašiai kaip blogą ir t.t.. slideshare.net šis portalas nepaliko didelio įspūdžio, nors pateikė daugiausiai rezultatų, tačiau nei vienas nesuteikė daug informacijos pagal mano ieškomą temą, nors šiame portale taip pat galima užsiregistruoti, įkelti, dalintis savo failais.

Reikšmingų šaltinių sąrašas, socialinio turinio dalinimosi sistemose:
Tema, Distancinio švietimo / nuotolinio mokymo sistemų programines įrangos analizė:

1.http://www.flickr.com/photos/joebustillos/3099846278/ [fotografija]

2.http://www.authorstream.com/Presentation/Irvette-65192-Remote-Learning-VATAT-Manipulation-Control-Robotic-Cells-Outline-Background-Tele-Operation-Education-ppt-powerpoint/ [ elektroninis dokumentas]

3.http://www.slideshare.net/sspengler/the-future-of-technology-and-education [elektroninis dokumentas]

Socialinės media dalinimosi sistemos apibūdinimas: www.myspace.com

Privalumai: Galima talpinti įvairaus dydžio nuotraukas. Taip pat šis portalas skirtas bendravimui, jame yra daug įvairių žaidimų, kurie pralinksmina. Įkeliamų foto kiekis neribojamas. Galima ieškoti žmonių, grupių.

Trūkumai: Nėra detalios paieškos.

Turinio talpinimo galimybės: Neribotas. Galima talpinti įvairaus dydžio ir formato failus, tiek video tiek foto.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą